Kwaliteit en servicegaranties

Stilstand is achteruitgang! Het management en de medewerkers van Tanktransport Peeters zet zich dagelijks in om haar service te verbeteren en de klantentevredenheid te vergroten.

Het beleid van Tanktransport Peeters wordt ingegeven door "duurzaam ondernemen". Duurzaam ondernemen betekent voor Tanktransport Peeters dat er rekening gehouden wordt met de invloed van haar activiteiten, niet enkel vandaag, maar ook in de toekomst en dit op het vlak van "People", "Planet" en "Profit".

Op 24/03/2001 werd het veiligheidsbeleid van Tanktransport Peeters bekroond met de Tessenderlo Group Transport Award. Deze erkenning is het resultaat van 1 jaar ADR- controles waar Tanktransport Peeters zich profileerde als veiligste transportpartner.

De kwaliteit van de service van Tanktransport Peeters, de knowhow van de organisatie en de visie op transport werden bekroond doordat Tanktransport Peeters in 2004 genomineerd werd als één van de tien laureaten van de felbegeerde titel "Transporteur van het Jaar 2004".

Om haar professionalisme te bevestigen is het kwaliteitsmanagementsysteem van Tanktransport Peeters sinds 1994 gecertificeerd volgens de ISO 9001:2000 norm en heeft de organisatie vrijwillig deelgenomen aan het "Safety and Quality Assessment System" (SQAS).

Met een score van 96,00% behoort Tanktransport Peeters tot het summum van de logistieke dienstverleners en behaalde de organisatie een nooit eerder geziene score op de SQAS Transport Service audit!

Meer info?

Hebt u een vraag, een opmerking of bent u op zoek naar een competitieve transportprijs?
» Lees meer